Direct huren

Silent Disco huren Leiden

Wil jij Silent Disco huren in Leiden?

Wat kun je in Leiden doen om tijdens een festiviteit weinig tot geen geluidsoverlast te veroorzaken? Dan kun je een Silent Disco in Leiden huren. Silent Disco is perfect om zonder geluid een gezellig dansfeest te organiseren! Hoe? Met Silent Disco hebben de gasten een draadloze koptelefoon op die is verbonden met een centraal gestuurde zender met drie kanalen. Iedereen kiest zijn favoriete dansmuziek en doet de voetjes van de vloer. Voor Silent Disco is geen bonkende geluidsinstallatie nodig. Wil je ook een Silent Disco set met koptelefoons huren in Leiden voor je feest of evenement? Huur dan nu een set bij Silent Disco Nederland.

Voordelen van Silent Disco

Silent Disco geeft geen geluidshinder met pompende passen voor de omgeving. Je gasten genieten simultaan van verschillende muziekgenres. De Silent Disco koptelefoons zijn gekoppeld aan een centraal radionetwerk met drie muziekkeuzes. Dat geeft bijzondere taferelen op de dansvloer met een hoge amusementswaarde! Silent Disco is een succesvol concept voor vele privé en zakelijke feesten op uiteenlopende locaties. Silent Disco huren in Leiden is dan ook zeer populair.

Silent Disco huren

Silent Disco voor meer dan feestjes

Een Silent Disco huren in Leiden is de perfecte oplossing voor wie een feestje of evenement wil organiseren zonder geluidsoverlast. Maar wist je dat je een Silent Disco set met koptelefoons en microfoon ook ideaal is om er bijvoorbeeld rondleidingen mee te geven?. Dat geldt ook voor andere gelegenheden, zoals (huis)feestjes, festivals, beurzen of yogalessen. Maar ook bij een buitenbioscoop, stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten worden ze veel gehuurd.

Silent Disco Leiden

Huur direct een silent disco set

Wil jij een silent disco set huren? Bij Silent Disco Nederland gaan de koptelefoons tot wel 10 uur mee. Zo kun je een topavond of evenement organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 10 koptelefoons. Huur nu je set!

Silent Disco set huren: ook voor andere gelegenheden!

Je kunt een Silent Disco set in Leiden ook huren met koptelefoons en een microfoon om hem te gebruiken bij bijvoorbeeld rondleidingen. Ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen. Zo zijn er vele gelegenheden te bedenken: wat dacht je onder andere van een buitenbioscoop, bij stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten. Dat maakt een Silent Disco huren extra interessant!

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Wij kunnen jou dit bieden:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Koptelefoons met accuduur tot wel 10 uur!
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Leiden en Nederland

Silent Disco koptelefoons in Leiden

Silent Disco in Leiden huren?

Huur nu jouw Silent Disco set in Leiden voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.