Direct huren

Hoe werkt het?

De koptelefoons hebben drie verschillende kanalen met drie verschillende kleuren: blauw, groen en rood. Het is plug and play:
je stopt de zender in het stopcontact en je bent ready to go.

Iedere koptelefoon gaat tussen de 6 – 10 uur mee en iedere koptelefoon kan individueel harder en zachter worden gezet.

Beslis zelf of je een DJ laat draaien of je een eigen Spotify lijstje laat afspelen vanaf je mobiel.

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons.

Silent Disco koptelefoons

Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe werkt de Silent Disco?

De zender(s) en koptelefoons gaan altijd samen. De zender stuurt een signaal naar de draadloze koptelefoons die op accu werken.

Waar kan ik de Silent Disco voor gebruiken?

Er zijn ontelbare mogelijkheden. Maar voornamelijk voor (huis)feestjes, festivals, beurzen, Yogalessen, maar denk ook aan buitenbioscoop, CityTours, boottochten of andere activiteiten waar je bijvoorbeeld geluidsoverlast wil limiteren met grote groepen.

Koptelefoons

Hoe lang gaan de koptelefoons mee?

De koptelefoons werken op accu. Deze gaan gemiddeld 6-10 uur mee.

Hoe sluit ik de koptelefoons aan?

Het is heel simpel, je zet de zender(s) aan en kiest een kanaal (1,2 of 3). Vervolgens zet je de koptelefoons aan en kies je op de koptelefoons hetzelfde kanaal. Dansen maar! Voor meer info zie onze handleiding.

Zender

Kan ik meerdere kanalen tegelijk gebruiken?

Jazeker, hier heb je wel extra zenders voor nodig. Onze koptelefoons kunnen tot maximaal drie kanalen. Hierdoor kan je drie verschillende geluidstromen tegelijk aanzetten. Iedereen kan op zijn eigen koptelefoon het kanaal kiezen waar hij of zij naar wil luisteren. Elke kanaal heeft een eigen kleur, rood, blauw of groen.

Hoe ver reikt het signaal van de zenders?

Iedere zender reikt ongeveer 250 meter ver. Het signaal gaat zonder problemen door muren of andere objecten. Je kan helaas geen extra zenders plaatsen als ‘versterking’. Ieder zender heeft een uniek signaal.

Wat voor aansluiting zit er op de zender?

We hebben 2 verschillende zenders: één op stroom (meest geschikt voor DJ/festivals) met AUX of Tulp aansluiting. Of een draadloze zender met een Bluetooth® of AUX aansluiting. Hier kan ook een pocketmicrofoon bijgeleverd worden. Iedere zender dient dus op een apart apparaat te worden aangesloten. Vraag ons gerust om een passend advies!

Heb ik stroom nodig?

Nee, alle koptelefoons werken op accu en gaan 6-10 uur mee. Ook hebben wij draadloze zenders, dus er is geen stroom nodig. Laat ons wel even van tevoren weten dat je geen stroomvoorziening hebt, voor het leveren van de juiste zenders!

Bezorgen en leveren

Hoe werkt het bezorgen?

Wij sturen de koptelefoons in een pakket naar je op met een retourlabel. Na het voldoen van de betaling ontvang je van ons een bevestiging met de verwachte leverdatum en tijd. Het retourlabel kan je gebruiken om de koptelefoons weer terug te sturen.

Kan ik de koptelefoons ook meerdere dagen gebruiken?

Dat kan! We kunnen dan opladers voor de apparatuur meeleveren, zodat je die zelf kan opladen. Geef dit wel even duidelijk aan in je aanvraag.

Wat gebeurt in het geval van schade of verlies van de koptelefoons?

Voor kleine schades die te repareren zijn, zullen wij een kleine reparatie vergoeding vragen. Voor een dusdanig kapotte koptelefoon dat hij onbruikbaar is geworden of verlies, moeten wij helaas €50,- per koptelefoon in rekening brengen. Voor meer informatie kijk in onze .

Overig

Wie regelt de muziek?

De muziek regel je zelf. Iedere zender dient op een apart apparaat te worden aangesloten, zoals telefoon of laptop. Dit kunnen maximaal drie DJ’s, Spotifylijsten of bijvoorbeeld sprekers zijn. Vraag ons gerust naar tips voor goede afspeellijsten!

Kunnen jullie ook DJ's (en apparatuur) leveren?

Ja, alles is mogelijk bij Silent Disco Nederland! Neem gerust contact met ons op om al je wensen te bespreken.

Hebben jullie ook koptelefoons zonder licht?

Nee, al onze koptelefoons zijn uitgerust met drie kanalen en de daarbij horende drie kleuren: rood, blauw en groen.

Hebben jullie ook een microfoon?

Bij de draadloze zender kan een mini microfoon mee worden geleverd voor bijvoorbeeld sprekers of city tours. Deze zijn niet te gebruiken voor feesten. Voor een microfoon voor een MC, zou je deze bij de DJ Mixer aan moeten sluiten. Vraag ons naar de mogelijkheden!