Direct huren

Silent Disco huren Haarlem

Wil jij Silent Disco huren in Haarlem?

Ga jij een huisfeest organiseren of misschien wel een leuk bedrijfsfeest? Dan mag Silent Disco niet ontbreken. Iedereen kan dan losgaan op de muziek. Met te gekke LED verlichting in de kleuren: groen, rood en blauw is het ook nog eens heel kleurrijk. Mensen houden van dit concept omdat je de muziek zo hard kan zetten als je wilt zonder bang te hoeven wezen dat je voor overlast zorgt. Genoeg redenen Silent Disco in Haarlem te huren!

Wat is het grote voordeel van Silent Disco?

Silent Disco produceert geen geluidshinder, maar wel veel plezier en gezelligheid. Dat komt doordat op het feest je gasten dansen op voor de buitenwereld onhoorbare muziek die ze zelf kiezen uit één van de muziekkanalen. Daarop horen ze een coole Spotify-lijst of zelfs een echte live DJ. En al die verschillende muziek geeft natuurlijk een zeer feestelijk beeld als iedereen danst. Silent Disco is dan ook een zeer succesvol concept met een hoge amusementswaarde voor alle soorten feestelijke gelegenheden op iedere locatie. Met een Silent Disco huren in Haarlem doe je veel mensen een groot plezier. En vooral ook jezelf!

Silent Disco huren

Silent Disco voor meer dan feestjes

Met een Silent Disco set kun je meer doen dan stille feestjes geven. Door een Silent Disco set te huren met koptelefoons én een draadloze microfoon heb je bijvoorbeeld een handig draadloos systeem om audiotours te geven bij rondleidingen, maar het systeem biedt ook een perfecte geluidsoplossing bij bijvoorbeeld een buitenbioscoop, boottochten of andere activiteiten. Voor zeel veel gelegenheden biedt een Silent Disco set huren in Haarlem een toegevoegde waarde. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Silent disco Haarlem

Huur direct een silent disco set

Wil jij een silent disco set huren? Bij Silent Disco Nederland gaan de koptelefoons tot wel 10 uur mee. Zo kun je een topavond of evenement organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 10 koptelefoons. Huur nu je set!

Silent Disco set huren: ook voor andere gelegenheden!

Je kunt een Silent Disco set in Haarlem ook huren met koptelefoons en een microfoon om hem te gebruiken bij bijvoorbeeld rondleidingen. Ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen. Zo zijn er vele gelegenheden te bedenken: wat dacht je onder andere van een buitenbioscoop, bij stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten. Dat maakt een Silent Disco huren extra interessant!

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Wij kunnen jou dit bieden:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Koptelefoons met accuduur tot wel 10 uur!
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Haarlem en Nederland

Silent Disco koptelefoons Haarlem

Silent Disco in Haarlem huren?

Huur nu jouw Silent Disco set in Haarlem voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Bekijk dan  onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.