Direct huren

Silent disco huren Rotterdam

Wil jij Silent Disco huren in Rotterdam?

Ga jij een huisfeest organiseren of misschien wel een leuk bedrijfsfeest? Dan mag Silent Disco niet ontbreken. Iedereen kan dan losgaan op de muziek. Met te gekke LED verlichting in de kleuren: groen, rood en blauw is het ook nog eens heel kleurrijk. Mensen houden van dit concept omdat je de muziek zo hard kan zetten als je wilt zonder bang te hoeven wezen dat je voor overlast zorgt. Genoeg redenen om Silent Disco in Rotterdam te huren!

Voordelen van Silent Disco

Silent Disco is een uniek concept met een aantal grote voordelen. Ten eerste veroorzaak je geen overlast voor de omgeving. Daarnaast is het grote voordeel dat je je gasten/bezoekers de keuze biedt uit verschillende muziekgenres. De koptelefoons die de bezoekers dragen worden aangestuurd via een centraal radionetwerk. Zo kunnen je vrienden lekker losgaan op de meest hippe beats en grootste hits van deze tijd en kunnen je ouders en grootouders lekker swingen en schuifelen op de hits uit vroeger tijden. Dat levert leuke beelden op als je naar de dansvloer kijkt. Iedereen danst op andere muziek en beleefd verschillende emoties. Dat geeft een gegarandeerd hoge amusementswaarde! Silent Disco is een beproefd concept dat al enkele jaren succesvol wordt ingehuurd en gebruikt voor de meeste uiteenlopende gelegenheden. Silent Disco huren wordt dan ook steeds populairder.

Silent Disco huren

Fabeltje: geen communicatie meer bij Silent Disco?

Wie denkt dat er tijdens de Silent Disco in Rotterdam geen communicatie meer mogelijk is gedurende het hele feest, heeft het mis. Iedereen met een headset kan het volume zelfstandig regelen, dus ook zachter zetten. Dat maakt praten en elkaar verstaan uiteraard prima mogelijk. Ook kun je je headset afzetten en met elkaar praten. De ander gasten ondervinden daar geen hinder van, omdat ze hun headset nog gewoon op hebben. Voor hun gaat de Silent Disco met koptelefoons op gewoon lekker door!

Silent Disco Rotterdam

Huur direct een silent disco set

Wil jij een silent disco set huren? Bij Silent Disco Nederland gaan de koptelefoons tot wel 10 uur mee. Zo kun je een topavond of evenement organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 10 koptelefoons. Huur nu je set.

Silent Disco: meer dan alleen feestjes

Een Silent Disco huren in Rotterdam is niet alleen de perfecte oplossing voor wie een feest of evenement wil organiseren zonder geluidsoverlast; je kunt er ook je voordeel mee doen tijdens een presentatie, theatervoorstelling of op een beurs. Je kunt een handige Silent Disco set ook huren om er een rondleiding mee te geven bij een tentoonstelling of expositie. Iedereen kan dan via de koptelefoon in een rumoerige omgeving perfect horen en verstaan wat je allemaal vertelt en uitlegt. Er zijn ontelbare mogelijkheden met het huren van een Silent Disco set. Ze zijn perfect voor gebruik bij (huis)feestjes, festivals, beurzen of yogalessen. Maar denk ook aan gebruik bij een buitenbioscoop, stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten waar je bijvoorbeeld geluidsoverlast wil beperken met grote(re) groepen.

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Wij kunnen jou dit bieden:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Koptelefoons met accuduur tot wel 10 uur!
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Rotterdam en Nederland

Silent Disco huren in Rotterdam

Silent Disco in Rotterdam huren?

Huur nu jouw Silent Disco set in Rotterdam voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.