Direct huren

Silent Disco huren Utrecht

Wil jij Silent Disco huren in Utrecht?

Vaak geluidsoverlast veroorzaakt met een feestje? Met een Silent Disco in Utrecht kun je een compleet geluidloos feest of evenement organiseren. Niets of niemand zal er hinder van ondervinden. Het is dus de perfecte oplossing voor iedereen die graag iets wil vieren. Silent Disco houdt in dat je gasten en/of vrienden tijdens het feest met een draadloze koptelefoon naar de muziek luisteren via één van de aangeboden muziekkanalen. Ook kan iedereen zo helemaal zijn of haar beste dance moves laten zien. Dat levert natuurlijk super leuke taferelen op. Een ander voordeel van Silent Disco huren is dat je er geen omvangrijke geluidsinstallatie voor nodig hebt. Verre daarvan! Een zender en een aantal koptelefoons huren is meer dan genoeg. Wil jij ook een Silent Disco set huren in Utrecht? Huur dan nu silent disco koptelefoons bij Silent Disco Nederland.

De grote stille kracht van Silent Disco

Met een Silent Disco kun je als organisator van een feest of evenement geen geluidshinder veroorzaken met te harde muziek. De deelnemers luisteren via een draadloze koptelefoon naar een zelfgekozen muziekkanaal. Daarvan zijn er drie beschikbaar. De omgeving hoort niets en de luisteraar kan lekker uit zijn of haar plaat gaan! Dat kenmerkt de Silent Disco als een succesvol concept voor een feest waarover iedereen lang zal napraten. Dat maakt Silent Disco huren in Utrecht enorm populair.

Silent Disco huren

Silent Disco: meer dan alleen disco

Een Silent Disco set kun je overigens ook inzetten voor andere gelegenheden. Waarom niet Silent Disco in Utrecht huren met koptelefoons en een draadloze microfoon? Ideaal voor gebruik tijdens bijvoorbeeld rondleidingen in een rumoerige omgeving. En wat dacht je van een Silent Disco set huren voor filmvertoningen in een buitenbioscoop? Of voor een stadsrondleiding, een boottocht of een andere bijeenkomst waarbij iemand verstaanbaar moet kunnen overkomen. Dergelijke handige mogelijkheden maken een Silent Disco set huren extra waardevol!

Silent Disco Utrecht width=

Huur direct een silent disco set

Wil jij een silent disco set huren? Bij Silent Disco Nederland gaan de koptelefoons tot wel 10 uur mee. Zo kun je een topavond of evenement organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 10 koptelefoons. Huur nu je set!

Silent Disco set huren: ook voor andere gelegenheden!

Je kunt een Silent Disco set in Breda ook huren met koptelefoons en een microfoon om hem te gebruiken bij bijvoorbeeld rondleidingen. Ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen. Zo zijn er vele gelegenheden te bedenken: wat dacht je onder andere van een buitenbioscoop, bij stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten. Dat maakt een Silent Disco huren extra interessant!

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Wij kunnen jou dit bieden:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Koptelefoons met accuduur tot wel 10 uur!
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Utrecht en Nederland

Silent Disco koptelefoons in Utrecht

Silent Disco in Utrecht huren?

Huur nu jouw Silent Disco set in Utrecht voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.