Direct huren

Silent Disco huren Nijmegen

Wil jij Silent Disco huren in Nijmegen?

Met een Silent Disco in Nijmegen kun je het ideale feest of evenement organiseren zonder dat iemand daar geluidsoverlast van heeft. De ideale oplossing dus voor iedereen die iets te vieren heeft. Tijdens een feest of evenement met Silent Disco luisteren je gasten en/of vrienden met een draadloze koptelefoon naar hun favoriete muziek die op één van de drie kanalen aangeboden wordt. Iedereen toont zo zijn of haar eigen dance moves. Dat verhoogt enorm de feestvreugde. Het grote (financiële) voordeel van Silent Disco huren is dat een omvangrijke geluidsinstallatie niet nodig is. Een zender en een aantal koptelefoons huren volstaat. Wil jij ook een Silent Disco set huren in Nijmegen? Huur dan nu je Silent Disco bij Silent Disco Nederland.

De stille kracht van Silent Disco

De kracht van Silent Disco is dat je nooit geluidsoverlast kunt veroorzaken door te harde muziek. Via de drie beschikbare kanalen luisteren je gasten met behulp van draadloze koptelefoons naar de muziek van hun keuze. De omgeving merkt niets van het geluid terwijl je luisteraars helemaal uit hun dak gaan! Daarom is Silent Disco een beproefd succesvol recept voor feesten waar iedereen nog lang over napraat. En dat maakt Silent Disco huren in Nijmegen zo populair.

Silent Disco huren

Silent Disco set huren voor meer dan disco

Wist je dan je een Silent Disco set in Nijmegen ook kunt huren met koptelefoons met daarbij een draadloze microfoon voor gebruik voor onder andere rondleidingen. Zeker in rumoerige omgevingen biedt dat altijd uitkomst. En wat dacht je van het huren van een Silent Disco set bij filmvertoningen in een buitenbioscoop of bij stadsrondleidingen, boottochten en andere activiteiten waarbij een voice-over handig is. Al deze mogelijkheden maken een Silent Disco set huren zeer interessant!

Silent Disco Nijmegen

Huur direct een silent disco set

Wil jij een silent disco set huren? Bij Silent Disco Nederland gaan de koptelefoons tot wel 10 uur mee. Zo kun je een topavond of evenement organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 10 koptelefoons. Huur nu je set!

Silent Disco set huren: ook voor andere gelegenheden!

Je kunt een Silent Disco set in Nijmegen ook huren met koptelefoons en een microfoon om hem te gebruiken bij bijvoorbeeld rondleidingen. Ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen. Zo zijn er vele gelegenheden te bedenken: wat dacht je onder andere van een buitenbioscoop, bij stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten. Dat maakt een Silent Disco huren extra interessant!

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Wij kunnen jou dit bieden:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Koptelefoons met accuduur tot wel 10 uur!
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Nijmegen en Nederland

Silent Disco huren in Nijmegen

Silent Disco in Nijmegen huren?

Huur nu jouw Silent Disco set in Nijmegen voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.