Direct huren

Silent Disco huren Zwolle

Wil jij Silent Disco huren in Zwolle?

Ga jij een huisfeest organiseren of misschien wel een leuk bedrijfsfeest? Dan mag Silent Disco niet ontbreken. Iedereen kan dan losgaan op de muziek. Met te gekke LED verlichting in de kleuren: groen, rood en blauw is het ook nog eens heel kleurrijk. Mensen houden van dit concept omdat je de muziek zo hard kan zetten als je wilt zonder bang te hoeven wezen dat je voor overlast zorgt. Genoeg redenen Silent Disco in Zwolle te huren!

Altijd feest met Silent Disco

Silent Disco produceert geen geluidshinder. Wat het wel produceert is zorgeloos plezier op een cool dansfeest. Hoe dan? Alle gasten dansen op voor de buitenwereld onhoorbare muziek via een draadloze koptelefoon die gekoppeld is aan een zender met drie muziekkanalen. Daarop horen ze bijvoorbeeld een coole Spotify-lijst of zelfs een echte live DJ. En dat ziet er op de dansvloer natuurlijk erg leuk uit. Silent Disco is niet voor niets een beproefd en gewaardeerd concept voor vele gelegenheden op vrijwel elke gewenste locatie. Een Silent Disco huren in Zwolle geeft veel mensen een groot plezier.

Silent Disco huren

Silent Disco voor meer dan feestjes

Met een Silent Disco set kun je meer doen dan stille feestjes geven. Door een Silent Disco set te huren met koptelefoons én een draadloze microfoon heb je bijvoorbeeld een handig draadloos systeem om audiotours te geven bij rondleidingen, maar het systeem biedt ook een perfecte geluidsoplossing bij bijvoorbeeld een buitenbioscoop, boottochten of andere activiteiten. Voor zeel veel gelegenheden biedt een Silent Disco set huren in Zwolle een toegevoegde waarde. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Silent Disco Zwolle

Huur direct een silent disco set

Wil jij een silent disco set huren? Bij Silent Disco Nederland gaan de koptelefoons tot wel 10 uur mee. Zo kun je een topavond of evenement organiseren. Dit is al mogelijk vanaf 10 koptelefoons. Huur nu je set!

Silent Disco set huren: ook voor andere gelegenheden!

Je kunt een Silent Disco set in Zwolle ook huren met koptelefoons en een microfoon om hem te gebruiken bij bijvoorbeeld rondleidingen. Ideaal voor gebruik in rumoerige omgevingen. Zo zijn er vele gelegenheden te bedenken: wat dacht je onder andere van een buitenbioscoop, bij stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten. Dat maakt een Silent Disco huren extra interessant!

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Wij kunnen jou dit bieden:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Koptelefoons met accuduur tot wel 10 uur!
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Zwolle en Nederland

Silent Disco koptelefoons Zwolle

Silent Disco in Zwolle huren?

Huur nu jouw Silent Disco set in Zwolle voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.