Direct huren

Silent Disco huren

Silent Disco huren voor stille feesten, evenementen en meer

Als je een dansfeest of swingend evenement wil organiseren, is Silent Disco een geweldige manier om dat te doen zonder overlast te veroorzaken voor de omgeving. En toch bied je je publiek de muziek waarop het lekker kan dansen. Stille Disco is een succesvol beproefd concept waarbij de gasten met elk een eigen draadloze koptelefoon op kunnen luisteren naar de muziek van hun keuze en waarop ze lekker los kunnen gaan. Voor Silent Disco is geen grote geluidsinstallatie nodig. Van geluidsoverlast voor de buren of omwonenden is hierbij dus nooit sprake. Wil je ook een Silent Disco huren? Huur direct nu jouw eigen silent disco!

Voordelen van Silent Disco huren

Silent Disco huren is een uniek concept met een aantal grote voordelen. Je veroorzaakt geen overlast meer voor de omgeving. Daarnaast bied je je gasten niet één muziekgenre, maar drie verschillende muziekgenres. De Silent Disco koptelefoons die de bezoekers dragen worden aangestuurd via een centraal netwerk. Zo kan iedereen lekker de heupen losgooien op de meest hippe beats en grootste hits die ze zelf selecteren. Dat levert leuke beelden op als je naar de dansvloer kijkt. Iedereen danst op andere muziek en beleefd verschillende emoties. De amusementswaarde is hoog! Silent Disco is een beproefd concept dat zowel particulieren als bedrijven regelmatig inhuren voor de meeste uiteenlopende gelegenheden. De populariteit van een Silent Disco huren groeit dan ook enorm.

Silent Disco huren

Silent Disco huren Nederland

Wat heb je nodig voor een Silent Disco?

Voordat je een Silent Disco gaat organiseren, moet je natuurlijk de nodige techniek in huis hebben. Maar daar heb je weinig tot geen omkijken naar. Als je een silent disco set huurt, zorgen wij uiteraard dat je alles wat daarvoor nodig is geleverd wordt. Bovendien bestaat een Silent Disco set uit slechts een aantal Silent Disco koptelefoons en een zender. En alles werkt eenvoudig op plug & play: de headsets hebben drie verschillende kanalen met drie verschillende kleuren: blauw, groen en rood. Je stopt de stekker van de zender in het stopcontact en je bent ready to go.

Huur nu direct jouw silent disco set

Lekker bijkletsen tijdens Silent Disco?

Wie denkt dat je tijdens een Silent Disco niet meer met elkaar kunt praten de gehele danceparty lang, heeft het mis. Iedereen met een headset kan het volume zelfstandig regelen, dus ook zachter zetten. Dan is praten en elkaar verstaan uiteraard prima mogelijk. Uiteraard kun je ook gewoon je headset afzetten om met elkaar te praten. De andere gasten hebben daar geen last van zolang ze hun headset nog gewoon op hebben. Voor hun gaat de Silent Disco met koptelefoons op gewoon lekker door!

Silent Disco NL

Waarom bij Silent Disco Nederland?

Bij ons profiteer je van de volgende voordelen:

  • Al meer dan 500.000 koptelefoons verhuurd
  • Silent Disco vanaf 10 koptelefoons
  • Ook voor bedrijfsfeesten
  • Altijd persoonlijk contact
  • Snel en eenvoudig online geregeld
  • Maatwerk voor evenementen & festivals
  • De nummer 1 Silent Disco verhuur in Nederland

Silent Disco

Silent Disco huren voor meer dan alleen dansfeestjes

Silent Disco huren is dus de perfecte oplossing om een feest of evenement te organiseren zonder geluidsoverlast. Maar wist je dat met een Silent Disco set meer kunt doen? Je kunt hem ook gebruiken tijdens een presentatie, een theatervoorstelling of op een beurs. Je kunt er bijvoorbeeld rondleidingen meegeven bij een tentoonstelling of expositie waar het rumoerig is. Geïnteresseerden kunnen dan via de koptelefoons perfect horen en verstaan wat je via de bijgeleverde microfoon vertelt en uitlegt. Zo zijn er vele mogelijkheden met het huren van een Silent Disco set. Ze zijn dus perfect voor gebruik bij (huis)feestjes, festivals, beurzen of yogalessen. Maar denk ook aan de geluidsweergave van een film bij een buitenbioscoop, stadsrondleidingen, boottochten of andere activiteiten.

Silent Disco set huren

Huur nu jouw Silent Disco set voor een onvergetelijke beleving met je vrienden, collega’s of bezoekers van je evenement. Heb je vragen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.